Sistemul HACCP - Generalitati Ce este un concept HACCP? Este o abordare sistematică ce priveşte identificarea şi controlul riscurilor (microbiologice, chimice sau fizice) care ar putea reprezenta un pericol produselor alimentare incepand de la receptia materiei prime, procesul de productie si pana la produsul final.
Prepararea alimentelor în condiţii de siguranţă HACCP presupune:
• identificarea riscurilor
• un plan de prevenire a acestora
• siguranţa că se iau măsurile necesare în acest sens.
Monitorizare: Este actiunea planificata de evaluare a parametrilor de control pentru a verifica daca un punct critic (CCP) este sub control.
Monitorizarea continua asigura faptul ca planul HACCP functioneaza în mod eficient zi de zi.
Noi, cei care combatem daunatorii cu ajutorul sistemului integrat de combatere a daunatorilor (Integrated Pest Management) indeplinim cerintele clientilor.
Supravegerea sistematica:
• a insectelor cu capcane cu placi adezive si/sau cu lumina UV;
• a rozatoarelor cu cutii de siguranta si momeli, sau capcane pentru captare vie, inlesnesc recunoasterea timpurie a unei invazii.
Tratament: Masura de combatere necesara trebuie luata rapid si eficient, aceasta inseamnand ca poate fi realizata prin utilizarea unei cantitati minime si controlate de materiale chimice.
Confruntati oferta noastra complexa care va ofera totul pentru o monitorizare actuala, profesionala si eficienta de combatere.