|
|
|
|
|
|
Curs Valutar BNR |
2024-12-06 |
|
|
1 EURO = 4.9773 LEI |
1 USD = 4.7033 LEI |
|
|
|
|
|
Servicii de DEZINFECTIE !
Livrare gratuita la comenzi de peste 360 Lei.
Incepand de la a doua comanda se acorda discount de fidelitate de 2 %.
- Servicii
Dezinfectia este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99,99%). Dezinfectia se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara. In orice activitate de dezinfectie trebuie sa se aplice masurile de protectie a muncii pentru a preveni accidentele si intoxicatiile. Dezinfectia are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere.
Monitorizare in sistem HACCP HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) este o abordare sistematica, recunoscuta la nivel international, ce dovedeste ca riscurile legate de siguranta produselor alimentare sunt indentificate, evaluate si tinute sub control. Monitorizarea in sistem HACCP inseamna controlul asupra daunatorilor.
Deratizarea reprezinta o serie de masuri aplicate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare ca soareci si sobolani care sunt direct raspunzatori in transmiterea unor agenti patogeni atat la om cat si la animale. Boli ca: ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela. Deratizarea se executa prin amplansarea de momeli raticide in statii de intoxicare.
Dezinsectia completeaza dezinfectia si contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni (tantari, paduchi, pureci, plosnite etc.) si reprezinta un plus de protectie pentru sanatatea Dumneavoastra . Contribuie efectiv la igienizarea in domeniul alimentar, a locuintelor, a adaposturilor de animale, magaziilor din fermele zootehnice, la reducerea pagubelor importante pe care daunatorii le produc produselor agroalimentare depozitate.
Dezinsectia este de doua feluri: - preventiva (profilactica) care are scopul de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor. Ea trebuie sa aiba caracter permanent, de preferinta cu periodicitate la intervale de trei luni ; - curativa (terapeutica sau de combatere) in focar, urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si antropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza. Ea se realizeaza la intervale repetate de 10 - 14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica. Dezinsectia nu trebuie sa fie o executie cu produse cu toxicitate inalta, in acest sens se pot folosi produse noi, performante, sub forma de gel insecticid, un proces discret si lipsit de disconfort. Metode de dezinsectie: - ecologica - consta in amplasarea unor capcane cu suport adeziv pe care se amplaseaza pastila cu feromon. Insectele sunt atrase si ramin imobilizate pe folia adeziva, prevenind astfel reproducerea lor. - chimica - consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor. Protectia cladirilor/monumentelor istorice/obiectelor impotriva porumbeilor/ pasarilor.
Varfurile AVIPOINT si ECO sunt concepute special pentru a impiedica aterizarea pasarilor de talie mica si a porumbeilor pe suprafetele nedorite, fiind rezistente la intemperii, raze UV , socuri termice si aciditate moderata. Sunt fabricate pe o baza din policarbonat de diferite latimi si sarma din otel inoxidabil . Aceste produse sunt acceptate de asociatia pentru protectia animalelor din UE, deoarece nu ranesc pasarile, decat impiedica aterizarea lor pe suprafetele nedorite.
| |
|
|
|
|